Vastgoedfotografie

Download brochure

Uitstekend beeldmateriaal van een woning draagt bij aan een succesvolle verkoop. Breng uw woning extra onder de aandacht bij potentiële kopers, welke veelal afgaan op beschikbare beelden die bij de advertentie worden geplaatst. Potentiële kopers krijgen een goed beeld van de woning en zullen sneller reageren. De verkoper kan zo meer interesse in de woning en hogere biedingen verwachten.

Bas Alstadt Fotografie helpt u met hoogwaardige foto’s én video die de woning optimaal in beeld brengen! Iedere ruimte wordt vastgelegd met grote aandacht voor de juiste details. Foto’s laten de woning fantastisch zien en een video zorgt voor een extra beleving; het neemt potentiële kopers mee door de woning. Bas Alstadt Fotografie beschikt ook over een drone waarmee de omgeving en de woning in beeld gebracht kunnen worden vanuit een uniek perspectief! 

Drie pakketten

Bas Alstadt Fotografie biedt drie pakketten tegen aantrekkelijke tarieven.

Pakket 1, €375,- De woning wordt zorgvuldig gefotografeerd. Iedere ruimte wordt vanuit verschillende perspectieven vastgelegd en er is oog voor details die woning uniek maken. Foto’s worden geoptimaliseerd voor plaatsing bij online advertenties.

Pakket 2, €450,- Naast de foto’s wordt ook een video gemaakt. Dit geeft een completer beeld van de inrichting van de woning. Gestabiliseerde beelden worden gemonteerd tot één video van de gehele woning.

Pakket 3, €500,- Bij dit pakket wordt ook gebruik gemaakt van een drone. Hiermee kunnen de straat en woning op een unieke manier vastgelegd worden! Er wordt zo ook een beeld gecreëerd van de buurt waar de woning in staat*.

Wilt u gebruik maken van de service van Bas Alstadt Fotografie of heeft u vragen? Neem geheel vrijblijvend contact op.

* Informeer naar de mogelijkheden