Over ons

Mijn naam is Bas Alstadt en na ruim zes jaar als verpleegkundige te hebben gewerkt, ben ik momenteel werkzaam als Cabin Attendant in de luchtvaart.

In 2009 heb ik mijn eerste (compact)camera aangeschaft en ben ik gestart met fotograferen. Al snel had ik de smaak te pakken en had ik de behoefte meer invloed uit te kunnen oefenen op de foto’s die ik maakte. Een jaar later pakte ik mijn eerste spiegelreflex camera uit. Vanaf die tijd heb ik het fotograferen mij volledig eigen gemaakt. Door het lezen van artikelen, bekijken van instructievideo’s en vooral heel veel uitproberen heb ik mezelf steeds verder ontwikkeld.

Naast fotografie ben ik gek op de luchtvaart, reizen en natuur. En het is heerlijk om die passies met elkaar te combineren!

Een foto zegt meer dan duizend woorden. Daarom maak ik foto’s die uitnodigen om met plezier naar te blijven kijken. Fotografie heeft ook een sociale kant en daar maak ik graag gebruik van. Het is heerlijk om tijdens een fotoshoot een praatje te maken en te zorgen voor een fijne sfeer. Naast dat dit heel gezellig is, zorgt het ook nog eens voor betere foto’s.