Gastenboek

Op deze pagina kunt u reacties lezen van klanten en tevens kunt u hier zelf een reactie achterlaten over Bas Alstadt Fotografie.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Bas Alstadt Fotografie
Average rating:  
 4 reviews
 by Sally
Fotoshoot

Ik had een hele leuke en toffe boudoir fotoshoot met Bas! Hij had goede idee├źn en is echt een topfotograaf. Hij overlegt met je en toont tussendoor al even welke foto's hij heeft gemaakt. Het was een super samenwerking!

Dankjewel voor je review. Het was zeker een geslaagde shoot met mooie resultaten!

 by wim Vintges

ik heb donderdag 17 augustus een fotowandeling gemaakt met Bas en heb als beginnend hobbyfotograaf veel kunnen opsteken van de duidelijke uitleg van de camera, belichting en de manier waarop te fotograferen. het was de moeite meer dan waard.
m.vr.gr. Wim Vintges

Bedankt voor de leuke reactie Wim. Succes met het oefenen met de instellingen!Vriendelijke groet,Bas Alstadt

 by Maaike de Boer
Foto's tpf

Bas en ik hebben afgelopen donderdag samengewerkt aan twee shoots als aanvulling voor onze portfolio's (Bas als fotograaf en ikzelf als MUAH). Bas werkt professioneel, heeft verstand van wat hij doet en is bovenal super gezellig om mee samen te werken! De foto's zijn super goed geworden en ik wil zeker nog eens met Bas samen werken!

Beste Maaike,het was een prettige samenwerking met geslaagde resultaten! Ik zie een volgende samenwerking tegemoet.Vriendelijke groet,Bas

 by Pieter Verplanke
Heydenrijck wonen

Bas heeft voor onze nieuwe website een paar pakkende foto's gemaakt die de Sfeer van de Winkel goed weergeeft.