Wie is Bas

Bas Alstadt

Ik ben Bas Alstadt en na ruim zes jaar  als verpleegkundige te hebben gewerkt, ben ik momenteel werkzaam als Cabin Attendant in de luchtvaart. In 2009 ben ik actief begonnen met fotografie, de ene periode meer dan de andere. Mijn grote passies zijn (uiteraard) fotografie, reizen, natuur en luchtvaart. En het is heerlijk om die passies met elkaar te combineren!

Een foto zegt meer dan duizend woorden. Daarom maak ik foto’s die uitnodigen om met plezier naar te blijven kijken. Fotografie heeft ook zeker een sociale kant en daar maak ik graag gebruik van. Ik maak altijd graag een praatje en zo ontstaat snel een prettige, ontspannen sfeer. Niet direct over het fotograferen want er is meer in wereld! Uiteraard kijk ik altijd wat de wensen zijn en hoe we die samen kunnen realiseren.

Wilt u een knusse gezinsfoto of een zakelijk portret voor uw website? Een reportage van uw feest, evenement of juist foto’s van uw bedrijf en/of product(en)? Ik ben u hierbij graag van dienst, Bas Alstadt Fotografie zorgt altijd voor de juiste klik!