Drukke week deel 2

Het laatste blog is alweer even geleden en toen gaf ik aan dat ik voor de HAN mocht fotograferen. Dat is inmiddels gebeurd en heeft leuke resultaten opgeleverd. Het was een hele uitdaging, want er moest binnen gefotografeerd worden. Dat is het probleem niet maar het aanwezige licht was een ander verhaal. Er was natuurlijk daglicht, daglicht dat via een glas-in-loodraam naar binnen viel, TL-verlichting en kunstlicht.

Een paar dagen later waren de luchtmachtdagen in Leeuwarden. We hadden een nacht van tevoren een B&B gereserveerd zodat we op vrijdag niet al te vroeg op hoefden te staan. Eenmaal in Friesland was het nog even spannend of het door zou gaan omdat een F-5 van de Zwitserse luchtmacht was neergestort… Gelukkig ging het allemaal door, alleen gaven de Zwitsers geen demo. Het was een prima dagje en het werd nog mooier; beide F-35’s (JSF) zouden meevliegen met de Air Power Demo!! Mijn dag kon niet meer stuk!! Ik heb nu beide Nederlandse JSF’s op de foto, en zelfs heel cool met flares.

Weer een week later heb ik in opdracht van de Funshopgids gefotografeerd bij een linnenzaak in Arnhem. Weer totaal iets anders, maar ook erg leuk om te doen. Uiteraard in overleg met (de moeder van) de eigenaar, foto’s gemaakt die de sfeer van de winkel goed vastleggen.

Tot slot voor dit blog ben ik afgelopen dagen flinkĀ in de weer geweest met Photoshop. Na de nodige uren zijn daar de volgende resultaten uitgekomen. En ik ben er zelf erg tevreden mee!