Drukke week, deel 1

Het is een drukke week met fotograferen. Afgelopen zondag was de laatste training van de MaartensMasters, het handbiketeam van de St. Maartenskliniek. Komende zondag vertrekken zij met zes bikers, hun buddy’s en nog een aantal mensen ter ondersteuning naar Oostenrijk om daar mee te doen met de handbikebattle. Een prachtig evenement dat voor ieder een unieke ervaring en een persoonlijke overwinning is.

Voordat de training begon heb ik groepsfoto’s en van iedere handbiker een persoonlijke foto gemaakt. Zie hieronder het complete team dat komende zondag naar de Kaunertaler Gletscher gaat.

 

Daarnaast zijn dit voor mij als luchtvaartliefhebber een paar mooie weken. De F-35 Lightning II (ofwel de JSF) is in Nederland! Vorige week zou een rondvlucht boven ons land plaatsvinden, ik moest echter werken. Maar het zal jullie vast niet ontgaan zijn dat die vlucht toen is afgelast wegens laaghangende bewolking. De herkansing was vandaag en dat kwam mij prima uit. Ruim op tijd ben ik richting vliegbasis Volkel gereden om daar de F-35 voor de eerste keer op de foto te zetten. Wat een prachtkist!!

Klein minpuntje, hij kwam vanaf de andere kant aangevlogen dan verwacht (en gehoopt…) Helaas… Maar komende vrijdag met de Luchtmachtdagen hopelijk nieuwe kansen om deze kist vliegend te fotograferen.

Maar dat is pas vrijdag. Morgen mag ik eerst gaan fotograferen op de HAN, bij de afdeling Management in Zorg en Dienstverlening. Voor de nieuwe brochure ga ik het simulatiespel, onderdeel van de minor Leidinggeven, in beeld brengen. Meer hierover later!